Hvordan kan vi gøre produktionen af øl mere bæredygtig?
Dette spørgsmål bliver forsøgt besvaret, når Københavns Universitet, Bryggeriforeningen og Den Skandinaviske Bryggerhøjskole inviterer til årets sidste online ”Beverage Day”.
Til Beverage Days mødes fødevareforskere og frontpersoner fra drikkevareindustrien og taler om bæredygtighed i forbindelse med produktion af øl. Årets sidste webinar finder sted den 18. november fra kl. 16 til 18. Der vil være i oplæggene blive drøftet cirkulær økonomi som en model for bæredygtige bryggerier, pyrolyse af brugte korn til biokul, CO2-indsamling i mikrobrygning og anvendelse af brugte korn til kulstofneutral gasproduktion.
Der har været stor tilslutning til de tidligere Beverage Days-webinarer, og med dette webinars oplægsholdere fra Dalum Beverage Equipment ApS, Nature Energy Biogas, Transition og Stiesdal Fuel Technologies, kan man være sikker på at blive klogere på bæredygtig ølproduktion.
Arrangementet er virtuelt og foregår på engelsk.
Du kan se programmet og tilmelde dig her.
__
12/11/2021