• Medlemslogin
Søg
Bryggeriforeningen
  • Nyheder
  • Drikkevarer
    • Øl
    • Læskedrik
    • Vand
  • Tal
    • Tal om drikkevarebranchen
    • Tal om øl
    • Tal om læskedrikke
    • Tal om vand
    • Tal om miljø & emballage
  • Ansvarlighed
  • For medlemmer
  • Foreningen
  • Kontakt
  • Søg
  • Menu Menu

Hvordan kan vi gøre produktionen af øl mere bæredygtig?

Aktuelt, Øl, Viden

Dette spørgsmål bliver forsøgt besvaret, når Københavns Universitet, Bryggeriforeningen og Den Skandinaviske Bryggerhøjskole inviterer til årets sidste online ”Beverage Day”.

Til Beverage Days mødes fødevareforskere og frontpersoner fra drikkevareindustrien og taler om bæredygtighed i forbindelse med produktion af øl. Årets sidste webinar finder sted den 18. november fra kl. 16 til 18. Der vil være i oplæggene blive drøftet cirkulær økonomi som en model for bæredygtige bryggerier, pyrolyse af brugte korn til biokul, CO2-indsamling i mikrobrygning og anvendelse af brugte korn til kulstofneutral gasproduktion.

Der har været stor tilslutning til de tidligere Beverage Days-webinarer, og med dette webinars oplægsholdere fra Dalum Beverage Equipment ApS, Nature Energy Biogas, Transition og Stiesdal Fuel Technologies, kan man være sikker på at blive klogere på bæredygtig ølproduktion.

Arrangementet er virtuelt og foregår på engelsk.

Du kan se programmet og tilmelde dig her.

 

__

12/11/2021

 

12/11/2021/af Lærke Bidstrup
Del artiklen på sociale medier
  • Del på Facebook
  • Share on WhatsApp
  • Del på LinkedIn
https://bryggeriforeningen.dk/wp-content/uploads/2021/11/Beverage-days-nyhed-1600-x-1200-px-1.png 1200 1600 Lærke Bidstrup https://bryggeriforeningen.dk/wp-content/uploads/2020/04/logo-bryggeriforeningen-black.png Lærke Bidstrup2021-11-12 13:20:352021-12-15 14:27:46Hvordan kan vi gøre produktionen af øl mere bæredygtig?

Nyeste

  • Nick Hækkerup bliver ny direktør i Bryggeriforeningen
  • Dansk Retursystem laver klimavenligt sporskifte
  • Dansk verdensrekord: I 2021 kom 93% af danskernes dåser og flasker retur
  • Glædeligt at danskerne er godt på vej til en ansvarlig alkoholkultur
  • Bryggeriforeningens direktør, Niels Hald, går på pension

Kategorier

  • Aktuelt
  • Drikkevarebranchen
  • Drikkevarerbranchen
  • Emballage
  • Forbrug
  • Læskedrik
  • Miljø
  • Øl
  • Salg og afgifter
  • Samfund
  • Tal
  • Vand
  • Viden

Bryggeriforeningen

Faxehus
Gamle Carlsberg Vej 16
DK-1799 København V

CVR: 4892 3518

T: 7216 2424

M: info@bryggeriforeningen.dk

Vilkår og persondatapolitik

Cookiepolitik

Besøg også

Den Skandinaviske Bryggerhøjskole 

Alkoholpartnerskabet

Alkoholreklamenævnet

Læskedrikreklamenævnet

Følg os

Danskerne kan godt håndtere at gå i byen efter kl. 23Alkoholfri øl fortsætter succesen
Scroll to top